ReklamacijeVideo linkove odvojite razmakom

Informacije

1.) Ako ste dobili OŠTEĆEN PROIZVOD u transportu od brze pošte reklamaciju morate podnijeti ODMAH ili najkasnije u roku od 24H od prijema pošiljke ili u suprotnom brza pošta NEĆE uvažiti vašu reklamaciju. Potrebno je SLIKATI pošiljku i oštećenje na pošiljci i proizvodu. Brza pošta donosi odluku o reklamaciji u roku od 7 - 30 dana, ali vi ćete od nas dobiti vjerovatno novi proizvod ranije ukoliko to bude moguće.

2.) Ukoliko ste dobili artikal koji niste naručili, ili je neispravan, ili je u pitanju neki drugi razlog, imate pravo na povrat novca ili zamjenu za drugi artikal (identičan ukoliko ima na stanju) o našem trošku, ukoliko se radi o našoj krivici.

3.) Formular morate popuniti detaljno, ispravno i dodati slike ili link do upload-ovanog videa kojim dokazujete svoje tvrdnje u reklamaciji.

4.) Ukoliko je došlo do greške vašom krivicom prilikom naručivanja proizvoda (pogrešan artikal, veličina ili količina proizvoda), zamjena artikala ili povrat novca može se izvršiti o vašem trošku poštarine i drugih troškova ukoliko ih ima, o kojima ćemo vas prethodno obavijestiti.

5.) U slučaju povrata robe iz nekih drugih razloga moguć je povrat robe u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke. Za vraćanje robe u tom slučaju snosite troškove povrata pošiljke do našeg magacina i robu je potrebno vratiti u fabričkom pakovanju kako vam je i stigla inače će iznos za povrat novca biti umanjen za troškove ambalaže ili nastalih oštećenja.

6.) U odgovoru na vašu reklamaciju možemo zatražiti još neke informacije i slike (ili video) ukoliko vaša reklamacija ne bude detaljno podnesena za adekvatno donošenje odluke.