Set 15 ključeva 6 - 21 ključevi

Set 15 ključeva 6 - 21 ključevi
Set 15 ključeva 6 - 21 ključevi Set 15 ključeva 6 - 21 ključevi Set 15 ključeva 6 - 21 ključevi Set 15 ključeva 6 - 21 ključevi Set 15 ključeva 6 - 21 ključevi Set 15 ključeva 6 - 21 ključevi

Set 15 ključeva 6 - 21 ključevi

Postavi pitanje
Cijena

30,00 KM

Način plaćanja Pouzećem
Dostava 8,00 KM (Brzom poštom u BiH)
Id artikla #3535
Napomena Slike artikla su autentične, ali boja se može razlikovati
Stanje Novo
Količina
Nema na stanju
Obavijestite me kad bude dostupno
Set ključeva od 15 komada, savršeno smješten u praktičnoj i izdržljivoj futroli, dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe za montažom, demontažom i prilagodbom u profesionalnom ili kućnom okruženju. 

Ovaj set je pažljivo sastavljen kako bi pružio širok raspon veličina i tipova ključeva, osiguravajući da uvijek imate pravi alat pri ruci.

Svestranost: 
- S različitim veličinama i vrstama ključeva, ovaj set vam omogućava da se suočite s gotovo svakim zadatkom, od jednostavnog zatezanja šarafa do složenijih montažnih projekata.

Kvaliteta: 
- Izrađeni od visokokvalitetnog čelika, ovi ključevi su dizajnirani da traju. Otpornost na koroziju i izvanredna izdržljivost znače da možete računati na ovaj set godinama koje dolaze.

Organizacija: 
- Uz futrolu za nošenje, vaši ključevi će uvijek biti organizirani i lako dostupni. Nema više gubljenja vremena u potrazi za pravim alatom.

Prenosivost: 
- Bilo da radite u svojoj radionici ili na terenu, futrola omogućava lako nošenje cijelog seta. Budite spremni gdje god da ste.

Ekonomičnost: 
- Kupovinom ovog seta, štedite novac u odnosu na kupovinu pojedinačnih ključeva. Investicija u kompletan set je isplativa odluka koja osigurava da imate sve potrebne alate.

Profesionalizam: 
- Posjedovanje kompletnog seta ključeva u futroli ne samo da olakšava rad, već i odražava vašu profesionalnost i posvećenost poslu.

Idealan za mehaničare, hobi majstore, i svakoga ko cijeni kvalitet i praktičnost.

Set ključeva od 15 komada u futroli je neophodan dodatak u svakoj radionici.

Veličine ključeva u setu: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 i 21.