Kvalitetna ručna lampa

45,00 KM

Ima na stanju
Kvalitetna ručna lampa
Kvalitetna ručna lampa Kvalitetna ručna lampa Kvalitetna ručna lampa Kvalitetna ručna lampa Kvalitetna ručna lampa Kvalitetna ručna lampa Kvalitetna ručna lampa Kvalitetna ručna lampa

Kvalitetna ručna lampa

Postavi pitanje
Cijena

45,00 KM

Način plaćanja Pouzećem
Dostava 8,00 KM (Brzom poštom u BiH)
Id artikla #3502
Napomena Slike artikla su autentične, ali boja se može razlikovati
Dostupnost Ima na stanju
Stanje Novo
Količina

NAPOMENA: zbog praznika isporuka poštom može kasniti nekoliko dana do 10.05. Molimo za razumijevanje!
Svjetlosni ručni reflektor sa visokom snagom i zoom-om je napredan alat za osvjetljavanje dizajniran da zadovolji potrebe kako ljubitelja prirode, tako i za svakodnevne potrebe.

Sa svojom izuzetnom svjetlošću, podesivom funkcijom zumiranja i izdržljivom konstrukcijom, ovaj reflektor je pouzdan saputnik u raznim aktivnostima, pružajući jasnu vidljivost u svakoj situaciji.

- Ultra-svijetla osvijetljenost: 
Opremljen snažnim LED svjetlom, ovaj reflektor pruža intenzivnu svetlost koja osvjetljava čak i najtamnije prostore. Savršen je za kampovanje, planinarenje ili bilo koju avanturu na otvorenom gdje je vidljivost ključna.

- Podesiva funkcija zumiranja: 
Funkcija zumiranja vam omogućava fokusiranje svjetlosnog zraka prema vašim potrebama. Zumirajte za koncentrisano svjetlo ili zumirajte unazad za šire svjetlo, pružajući vam svestranost za različite situacije.

- Izdržljiva i otporna na vrijeme: 
Izrađen od robusnih materijala, ovaj reflektor je otporan na vremenske uslove. Vodootporan je, što ga čini pogodnim za upotrebu u raznim vremenskim uslovima, obezbjeđujući pouzdanost kada vam je najpotrebniji.

- Više režima osvetljenja: 
Odaberite između različitih režima osvjetljenja, poput visokog, niskog i trepćućeg, prilagođavajući se različitim scenarijima. Bilo da vam je potrebna snažna svjetlost za vidljivost na daljinu ili blaže svjetlo za bliske zadatke, ova lampa ima sve.

- Kompaktna i lagana: 
Dizajnirana za praktičnost, ova ručna lampa je lagana što je čini vrlo pogodnom za nošenje u ruci, rancu ili u vozilu. 

Ovo je esencijalni alat za hitne situacije, outdoor aktivnosti i svakodnevnu upotrebu.